Tom Debusschere, Deceuninck CEO, had nog volgende commentaar bij de vanmorgen gepubliceerde interimresultaten van Deceuninck:

"De omzet evolueerde in lijn met onze verwachtingen. In Europa bevestigden de stabiele volumes in 2Q dat de groei tijdens het eerste kwartaal werd gedreven door de zachte winter, eerder dan een onderliggende verbetering van de activiteit in de bouw. Volumes waren stabiel in België, Duitsland en Polen. In Rusland was de omzet stabiel in een dalende markt. UK, Spanje, Italië en de Tsjechische Republiek presteerden goed met een tweecijferige stijging. Frankrijk blijft een zorg. We merken er een inkrimping van zowel de nieuwbouw- als de renovatiemarkt. Onze omzet in de US verbeterde door een duurzaam herstel van de huizenmarkt en verdere verbetering van het consumentenvertrouwen. Ook Turkije & Emerging Markets groeien verder door

nieuwe Klanten en het succes in Latijns-Amerika en India."

Tom Debusschere, Deceuninck CEO, had nog volgende commentaar bij de vanmorgen gepubliceerde interimresultaten van Deceuninck: "De omzet evolueerde in lijn met onze verwachtingen. In Europa bevestigden de stabiele volumes in 2Q dat de groei tijdens het eerste kwartaal werd gedreven door de zachte winter, eerder dan een onderliggende verbetering van de activiteit in de bouw. Volumes waren stabiel in België, Duitsland en Polen. In Rusland was de omzet stabiel in een dalende markt. UK, Spanje, Italië en de Tsjechische Republiek presteerden goed met een tweecijferige stijging. Frankrijk blijft een zorg. We merken er een inkrimping van zowel de nieuwbouw- als de renovatiemarkt. Onze omzet in de US verbeterde door een duurzaam herstel van de huizenmarkt en verdere verbetering van het consumentenvertrouwen. Ook Turkije & Emerging Markets groeien verder door nieuwe Klanten en het succes in Latijns-Amerika en India."