De bijdrage van Bocimar aan het groepsresultaat voor het jaar 2008 bedraagt 246 miljoen EUR (2007: 243 miljoen EUR).
De EBIT was volgens Bank Degroof iets lager dan verwacht, terwijl ook de omzet wat onder de verwachtingen uitkwam. Bank Degroof handhaaft een neutraal advies voor het aandeel.

ING sprak van tegenvallende resultaten en blijft eveneens neutraal voor CMB. Er wordt gerekend op een dividend van 2,50 tot 3 euro.

Ook KBC Securities stelde tegenvallende resultaten vast. Het koersdoel wordt fors verlaagd, namelijk van 25 naar 14 euro. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden.

De bijdrage van Bocimar aan het groepsresultaat voor het jaar 2008 bedraagt 246 miljoen EUR (2007: 243 miljoen EUR). De EBIT was volgens Bank Degroof iets lager dan verwacht, terwijl ook de omzet wat onder de verwachtingen uitkwam. Bank Degroof handhaaft een neutraal advies voor het aandeel. ING sprak van tegenvallende resultaten en blijft eveneens neutraal voor CMB. Er wordt gerekend op een dividend van 2,50 tot 3 euro. Ook KBC Securities stelde tegenvallende resultaten vast. Het koersdoel wordt fors verlaagd, namelijk van 25 naar 14 euro. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden.