In oktober van vorig jaar zette KBC Securities het aandeel Deceuninck op kopen en sindsdien is de koers van dit aandeel met 62% gestegen. Het advies werd daarom herbekeken en op basis van de investment case werd besloten om het advies te verlagen van kopen naar houden.

De omzettrend was in de afgelopen kwartalen minder negatief geworden, in het derde kwartaal van vorig jaar werd nog een daling met 0,50% opgetekend. Tijdens het eerste en het tweede kwartaal was er respectievelijk sprake van een daling met 2,80% en 5,80%. Op korte termijn is de zwakte van de Turkse lira een handicap.

In oktober van vorig jaar zette KBC Securities het aandeel Deceuninck op kopen en sindsdien is de koers van dit aandeel met 62% gestegen. Het advies werd daarom herbekeken en op basis van de investment case werd besloten om het advies te verlagen van kopen naar houden. De omzettrend was in de afgelopen kwartalen minder negatief geworden, in het derde kwartaal van vorig jaar werd nog een daling met 0,50% opgetekend. Tijdens het eerste en het tweede kwartaal was er respectievelijk sprake van een daling met 2,80% en 5,80%. Op korte termijn is de zwakte van de Turkse lira een handicap.