De koers van het aandeel krijgt namelijk een oplawaai van jewelste. Pascale Weber van KBC Securities merkt terecht op dat D'Ieteren eigenlijk met een dubbele winstwaarschuwing uitpakte. Zowel dit als volgend jaar zullen de resultaten onder de verwachtingen uitkomen.

De problemen situeren zich met name bij dochter Belron. Op basis van de door D'Ieteren gegeven boodschap heeft Weber eveneens haar winstverwachtingen naar beneden aangepast. Het advies voor het aandeel gaat van opbouwen naar houden, het koersdoel van 46 naar 31 euro.

De koers van het aandeel krijgt namelijk een oplawaai van jewelste. Pascale Weber van KBC Securities merkt terecht op dat D'Ieteren eigenlijk met een dubbele winstwaarschuwing uitpakte. Zowel dit als volgend jaar zullen de resultaten onder de verwachtingen uitkomen. De problemen situeren zich met name bij dochter Belron. Op basis van de door D'Ieteren gegeven boodschap heeft Weber eveneens haar winstverwachtingen naar beneden aangepast. Het advies voor het aandeel gaat van opbouwen naar houden, het koersdoel van 46 naar 31 euro.