Wouter Vanderhaeghen van KBC Securities is weliswaar positief over de Maersk Tankers deal die door Euronav werd afgesloten, maar heeft niettemin toch het advies voor het aandeel verlaagd van opbouwen naar houden. Het koersdoel van 9 euro blijft anderzijds gehandhaafd.

De NAV werd op basis van de overname herberekend en de conclusie is dat het aandeel nu met een aanzienlijke premie ten opzichte van de NAV noteert. Het bedrag van de kapitaalverhoging is volgens Vanderhaeghen hoger dan verwacht, rekening houdend met het feit dat Euronav in december al geld ophaalde via de emissie van obligaties.

Wouter Vanderhaeghen van KBC Securities is weliswaar positief over de Maersk Tankers deal die door Euronav werd afgesloten, maar heeft niettemin toch het advies voor het aandeel verlaagd van opbouwen naar houden. Het koersdoel van 9 euro blijft anderzijds gehandhaafd. De NAV werd op basis van de overname herberekend en de conclusie is dat het aandeel nu met een aanzienlijke premie ten opzichte van de NAV noteert. Het bedrag van de kapitaalverhoging is volgens Vanderhaeghen hoger dan verwacht, rekening houdend met het feit dat Euronav in december al geld ophaalde via de emissie van obligaties.