"Ik ben opgetogen over de prestaties van UCB en over het feit dat Cimzia® nu UCB's leidende product is", zegt Roch Doliveux, CEO van UCB. "Ik ben ook heel blij met de vooruitzichten dat veel meer patiënten wereldwijd geholpen zullen kunnen worden door de geneesmiddelen van UCB , door de goede vooruitgang van zowel onze vroege als gevorderde pijplijn "

"UCB zet zijn groei voort en wij zitten op koers om onze piekverkooptargets voor onze kerngeneesmiddelen Cimzia

®, Vimpat® en Neupro® te realiseren. Bovendien blijven wij streven naar operationele uitmuntendheid en willen we onze middelen inzetten op de plaatsen waar ze de grootste impact hebben",

zei Jean-Christophe Tellier, CEO-elect van UCB.

"Ik ben opgetogen over de prestaties van UCB en over het feit dat Cimzia® nu UCB's leidende product is", zegt Roch Doliveux, CEO van UCB. "Ik ben ook heel blij met de vooruitzichten dat veel meer patiënten wereldwijd geholpen zullen kunnen worden door de geneesmiddelen van UCB , door de goede vooruitgang van zowel onze vroege als gevorderde pijplijn " "UCB zet zijn groei voort en wij zitten op koers om onze piekverkooptargets voor onze kerngeneesmiddelen Cimzia ®, Vimpat® en Neupro® te realiseren. Bovendien blijven wij streven naar operationele uitmuntendheid en willen we onze middelen inzetten op de plaatsen waar ze de grootste impact hebben", zei Jean-Christophe Tellier, CEO-elect van UCB.