KBC Securities verhoogde vanmorgen het koersdoel voor Melexis. Het aandeel krijgt nog steeds een advies opbouwen, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 27 euro. Het wordt steeds duidelijker dat de globale auto-industrie alsmaar meer uitgeeft aan research & development.

De autobedrijven proberen daarbij in te spelen op de veranderde marktomstandigheden en op de sterke concurrentie in de technologiesector. Investeren in nieuwe technologie kan auto's efficiënter, interactiever enzovoort maken, waardoor uiteindelijk een hogere omzet kan gerealiseerd worden.

KBC Securities verhoogde vanmorgen het koersdoel voor Melexis. Het aandeel krijgt nog steeds een advies opbouwen, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 27 euro. Het wordt steeds duidelijker dat de globale auto-industrie alsmaar meer uitgeeft aan research & development. De autobedrijven proberen daarbij in te spelen op de veranderde marktomstandigheden en op de sterke concurrentie in de technologiesector. Investeren in nieuwe technologie kan auto's efficiënter, interactiever enzovoort maken, waardoor uiteindelijk een hogere omzet kan gerealiseerd worden.