De omzet voor het eerste kwartaal van 2014 bij Melexis bedroeg 75,60 miljoen euro, een stijging van 22% in vergelijking met hetzelfde kwartaal van het vorige jaar en een stijging van 1% in vergelijking met het vorige kwartaal.

De evolutie van de EUR/USD wisselkoers had een negatief effect van 2% in vergelijking met hetzelfde kwartaal van vorig jaar en een negatief effect van 1% in vergelijking met het vorige kwartaal.De brutomarge bedroeg 35,20 miljoen euro,of een stijging van 25% in vergelijking met hetzelfde kwartaal van het afgelopen jaar.

De omzet voor het eerste kwartaal van 2014 bij Melexis bedroeg 75,60 miljoen euro, een stijging van 22% in vergelijking met hetzelfde kwartaal van het vorige jaar en een stijging van 1% in vergelijking met het vorige kwartaal. De evolutie van de EUR/USD wisselkoers had een negatief effect van 2% in vergelijking met hetzelfde kwartaal van vorig jaar en een negatief effect van 1% in vergelijking met het vorige kwartaal.De brutomarge bedroeg 35,20 miljoen euro,of een stijging van 25% in vergelijking met hetzelfde kwartaal van het afgelopen jaar.