Bank Degroof blijft koper van Agfa-Gevaert, maar verlaagt het koersdoel tot 7,50 euro. De economische onzekerheid weegt op de koers van dit aandeel.

Bank Degroof blijft koper van KBC, dat een aantal besparingsmaatregelen aankondigde. Vanwege de waardering blijft het koopadvies behouden.


KBC Securities stond even stil bij het feit dat Roularta in de kosten snoeit, een ingreep die ingegeven is door de terugval op de reclamemarkt. Het neutraal advies blijft behouden.

Tessenderlo heeft een nieuwe milieuvergunning verkregen, zo merkt Bank Degroof op. Daarmee valt volgens de analisten van de bank een grote onzekerheid weg, waardoor de rating 'accumulate' behouden blijft. Ook KBC Securities accumuleert het aandeel.

Bank Degroof blijft koper van Agfa-Gevaert, maar verlaagt het koersdoel tot 7,50 euro. De economische onzekerheid weegt op de koers van dit aandeel. Bank Degroof blijft koper van KBC, dat een aantal besparingsmaatregelen aankondigde. Vanwege de waardering blijft het koopadvies behouden. KBC Securities stond even stil bij het feit dat Roularta in de kosten snoeit, een ingreep die ingegeven is door de terugval op de reclamemarkt. Het neutraal advies blijft behouden. Tessenderlo heeft een nieuwe milieuvergunning verkregen, zo merkt Bank Degroof op. Daarmee valt volgens de analisten van de bank een grote onzekerheid weg, waardoor de rating 'accumulate' behouden blijft. Ook KBC Securities accumuleert het aandeel.