KBC Securities verhoogt het koersdoel voor D'Ieteren van 33 naar 35 euro, wat echter weinig invloed heeft op de koers van het aandeel. Angela Merkel verklaarde vanmorgen geen vrees te hebben voor de uitslag van de Bundestag-verkiezingen.

We zijn nog minder dan drie weken verwijderd van die Duitse verkiezingen, verkiezingen die bepalend kunnen worden voor de toekomst van Europa. In Duitsland zelf groeit namelijk de afkeer om nog meer geld ter beschikking te stellen van onwillige Europese landen in problemen.

SocGen strategist Vincent Chaigneau kijkt daarbij op de eerste plaats naar Griekenland, maar ook de evolutie in Italië wordt nauwlettend in de gaten gehouden.

Voorlopig is het daar nog rustig, maar de problemen kunnen aan de oppervlakte komen wanneer de Italianen er niet in slagen om een volwaardige regering op de been te houden tot en met 22 september.

KBC Securities verhoogt het koersdoel voor D'Ieteren van 33 naar 35 euro, wat echter weinig invloed heeft op de koers van het aandeel. Angela Merkel verklaarde vanmorgen geen vrees te hebben voor de uitslag van de Bundestag-verkiezingen. We zijn nog minder dan drie weken verwijderd van die Duitse verkiezingen, verkiezingen die bepalend kunnen worden voor de toekomst van Europa. In Duitsland zelf groeit namelijk de afkeer om nog meer geld ter beschikking te stellen van onwillige Europese landen in problemen. SocGen strategist Vincent Chaigneau kijkt daarbij op de eerste plaats naar Griekenland, maar ook de evolutie in Italië wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Voorlopig is het daar nog rustig, maar de problemen kunnen aan de oppervlakte komen wanneer de Italianen er niet in slagen om een volwaardige regering op de been te houden tot en met 22 september.