Op basis van de interimresultaten heeft KBC Securities het koersdoel voor Belgacom verhoogd van 24 naar 26 euro, het advies opbouwen blijft gehandhaafd.

Dominique Leroy, gedelegeerd bestuurder van Belgacom had volgende commentaar op de vanmorgen gepubliceerde cijfers:

"Ik ben trots dat ik voor het tweede kwartaal van 2014 een reeks solide resultaten kan aankondigen. Dankzij onze inspanningen om de globale klantenervaring te verbeteren en onze succesvolle commerciële activiteiten uit te bouwen, zijn we erin geslaagd een sterk commercieel momentum aan te houden, ondanks de hevige concurrentie. Dankzij de sterke trends voor de kernactiviteiten van Belgacom en een aantal positieve eenmalige elementen die hoger waren dan verwacht, trekken we onze jaarverwachtingen voor de ebitda op en ramen we de daling op jaarbasis 'tussen '-1% à -2%' in vergelijking met 2013."

Op basis van de interimresultaten heeft KBC Securities het koersdoel voor Belgacom verhoogd van 24 naar 26 euro, het advies opbouwen blijft gehandhaafd. Dominique Leroy, gedelegeerd bestuurder van Belgacom had volgende commentaar op de vanmorgen gepubliceerde cijfers: "Ik ben trots dat ik voor het tweede kwartaal van 2014 een reeks solide resultaten kan aankondigen. Dankzij onze inspanningen om de globale klantenervaring te verbeteren en onze succesvolle commerciële activiteiten uit te bouwen, zijn we erin geslaagd een sterk commercieel momentum aan te houden, ondanks de hevige concurrentie. Dankzij de sterke trends voor de kernactiviteiten van Belgacom en een aantal positieve eenmalige elementen die hoger waren dan verwacht, trekken we onze jaarverwachtingen voor de ebitda op en ramen we de daling op jaarbasis 'tussen '-1% à -2%' in vergelijking met 2013."