De definitieve beslissing valt op 17 oktober, maar de kans is nu een stuk groter dat ook die positief zal zijn. Het panel antwoordde positief op de vragen die worden gesteld door de FDA. ThromboGenics wil ocriplasmine commercialiseren onder de merknaam Jetrea.

Aandeel blijft koopwaardig

Jan De Kerpel van KBC Securities merkt op dat Jetrea van het panel een 10 tot 10 heeft gekregen, waardoor de uitslag zonder enige twijfel als positief mag worden geïnterpreteerd.

Een positief advies wordt in bijna 90% van de gevallen gevolgd door de FDA, zodat hij nog zekerder wordt van een positieve beslissing van de kant van de FDA.

Het valt echter nooit uit te sluiten dat de FDA een paar extra maanden extra tijd vraagt, dit voor interne doeleinden.

Volgens De Kerpel is ThromboGenics op de huidige koersniveaus nog steeds koopwaardig, het koersdoel voor het aandeel wordt opgetrokken tot 32 euro. Hij schat de kansen op uiteindelijke goedkeuring nu op 90 tot 95% in.

De definitieve beslissing valt op 17 oktober, maar de kans is nu een stuk groter dat ook die positief zal zijn. Het panel antwoordde positief op de vragen die worden gesteld door de FDA. ThromboGenics wil ocriplasmine commercialiseren onder de merknaam Jetrea.Aandeel blijft koopwaardig Jan De Kerpel van KBC Securities merkt op dat Jetrea van het panel een 10 tot 10 heeft gekregen, waardoor de uitslag zonder enige twijfel als positief mag worden geïnterpreteerd. Een positief advies wordt in bijna 90% van de gevallen gevolgd door de FDA, zodat hij nog zekerder wordt van een positieve beslissing van de kant van de FDA. Het valt echter nooit uit te sluiten dat de FDA een paar extra maanden extra tijd vraagt, dit voor interne doeleinden. Volgens De Kerpel is ThromboGenics op de huidige koersniveaus nog steeds koopwaardig, het koersdoel voor het aandeel wordt opgetrokken tot 32 euro. Hij schat de kansen op uiteindelijke goedkeuring nu op 90 tot 95% in.