De raad van bestuur van ThromboGenics sluit geen enkele strategische optie uit en heeft Morgan Stanley onder de arm genomen om de mogelijke opties te onderzoeken. Daarbij ligt de focus uiteraard op het realiseren van het commercieel potentieel in de Verenigde Staten, potentieel dat het bedrijf zelf onvoldoende kan benutten.

Jan De Kerpel van KBC Securities verwelkomt de beslissing, want de commercialisering van een game changing product als Jetrea gaat de krachten van ThromboGenics zelf te boven. Hij verhoogt het advies voor het aandeel van opbouwen naar kopen en handhaaft het koersdoel van 33 euro.

De raad van bestuur van ThromboGenics sluit geen enkele strategische optie uit en heeft Morgan Stanley onder de arm genomen om de mogelijke opties te onderzoeken. Daarbij ligt de focus uiteraard op het realiseren van het commercieel potentieel in de Verenigde Staten, potentieel dat het bedrijf zelf onvoldoende kan benutten. Jan De Kerpel van KBC Securities verwelkomt de beslissing, want de commercialisering van een game changing product als Jetrea gaat de krachten van ThromboGenics zelf te boven. Hij verhoogt het advies voor het aandeel van opbouwen naar kopen en handhaaft het koersdoel van 33 euro.