KBC Securities trekt het advies voor Sioen op tot kopen, het koersdoel gaat van 9 naar 11 euro. Uiteindelijk gaat er nog altijd veel aandacht uit naar de Europese verkiezingen.

De opgelegde besparingen op Europees vlak richtten volgens professor Stefan Duchateau zich initieel in hoofdzaak op het bestrijden van excessen in de overheidsbestedingen en het terugschroeven van de loonstijgingen.

Dergelijke ingrepen vormen weliswaar een essentieel onderdeel voor een herstelbeleid maar het opleggen van de hoogst onpopulaire maatregelen vereiste verregaande moed en een lange termijn-denken dat we gebruikelijk niet associëren met politici die onmiddellijk zouden worden geconfronteerd met (begrijpelijk) straatprotest. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

KBC Securities trekt het advies voor Sioen op tot kopen, het koersdoel gaat van 9 naar 11 euro. Uiteindelijk gaat er nog altijd veel aandacht uit naar de Europese verkiezingen. De opgelegde besparingen op Europees vlak richtten volgens professor Stefan Duchateau zich initieel in hoofdzaak op het bestrijden van excessen in de overheidsbestedingen en het terugschroeven van de loonstijgingen. Dergelijke ingrepen vormen weliswaar een essentieel onderdeel voor een herstelbeleid maar het opleggen van de hoogst onpopulaire maatregelen vereiste verregaande moed en een lange termijn-denken dat we gebruikelijk niet associëren met politici die onmiddellijk zouden worden geconfronteerd met (begrijpelijk) straatprotest. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.