Tom Debusschere, CEO van Deceuninck, stond naar aanleiding van de jaarresultaten die zijn bedrijf vanmorgen voor de opening van de beurs bekendmaakte nog even stil op de situatie op de Amerikaanse markt:

"In de Verenigde Staten zorgde de lancering van nieuwe producten voor een sterke omzet in een groeiende markt. In Europa stonden de bouwmarkten onder druk na een strenge winter. Tegen het einde van het jaar was er een lichte verbetering. Alle markten hadden te lijden van de schuldencrisis en de impact ervan op de lokale economische activiteit en het consumentenvertrouwen. De brutomarge bedroeg 29,0%. De gestegen loon- en energiekosten compenseerde Deceuninck verder met productiviteitsverbeteringen."

Tom Debusschere, CEO van Deceuninck, stond naar aanleiding van de jaarresultaten die zijn bedrijf vanmorgen voor de opening van de beurs bekendmaakte nog even stil op de situatie op de Amerikaanse markt: "In de Verenigde Staten zorgde de lancering van nieuwe producten voor een sterke omzet in een groeiende markt. In Europa stonden de bouwmarkten onder druk na een strenge winter. Tegen het einde van het jaar was er een lichte verbetering. Alle markten hadden te lijden van de schuldencrisis en de impact ervan op de lokale economische activiteit en het consumentenvertrouwen. De brutomarge bedroeg 29,0%. De gestegen loon- en energiekosten compenseerde Deceuninck verder met productiviteitsverbeteringen."