Donderdag 31 juli rapporteren verschillende zwaargewichten op de Brusselse beurs, waaronder ook Telenet en Solvay. In het laatste geval handhaaft KBC Securities een advies opbouwen en een koersdoel van 130 euro.

Bij de negatieve factoren moet volgens Philippe Gijsels, chef strategie bij BNP Paribas Private Banking, vermeld worden dat de markt overgekocht is en de volatiliteit laag. Daar tegenover staat dat de kleinere waarden het al een tijdje moeilijk hebben, wat meestal geen al te goed teken is voor de globale markt.

Voor kortere termijn investeerders is het daarom misschien geen slecht idee om hier en daar wat geld van de tafel te halen en winst te nemen. Van af en toe wat winst naar de zijlijn te halen is nog geen enkele belegger armer geworden.

Donderdag 31 juli rapporteren verschillende zwaargewichten op de Brusselse beurs, waaronder ook Telenet en Solvay. In het laatste geval handhaaft KBC Securities een advies opbouwen en een koersdoel van 130 euro. Bij de negatieve factoren moet volgens Philippe Gijsels, chef strategie bij BNP Paribas Private Banking, vermeld worden dat de markt overgekocht is en de volatiliteit laag. Daar tegenover staat dat de kleinere waarden het al een tijdje moeilijk hebben, wat meestal geen al te goed teken is voor de globale markt. Voor kortere termijn investeerders is het daarom misschien geen slecht idee om hier en daar wat geld van de tafel te halen en winst te nemen. Van af en toe wat winst naar de zijlijn te halen is nog geen enkele belegger armer geworden.