Ageas, Bekaert en D'Ieteren zijn momenteel de grootste verliezers binnen de BEL 20. KBC Securities handhaaft het neutraal advies voor Nyrstar, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 3 euro.

Na de bekendmaking op 30 april 2014 kondigt Nyrstar ('Nyrstar' of 'de Vennootschap") vandaag aan dat het een bindende overeenkomst heeft getekend voor de definitieve financiering en ondersteuning van de herontwikkeling van de smelterij in Port Pirie tot een geavanceerde faciliteit voor het recupereren en raffineren van metalen (de 'Herontwikkeling') met de Zuid-Australische Regering en EFIC, het exportkredietagentschap van de Australische federale regering.

Ageas, Bekaert en D'Ieteren zijn momenteel de grootste verliezers binnen de BEL 20. KBC Securities handhaaft het neutraal advies voor Nyrstar, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 3 euro. Na de bekendmaking op 30 april 2014 kondigt Nyrstar ('Nyrstar' of 'de Vennootschap") vandaag aan dat het een bindende overeenkomst heeft getekend voor de definitieve financiering en ondersteuning van de herontwikkeling van de smelterij in Port Pirie tot een geavanceerde faciliteit voor het recupereren en raffineren van metalen (de 'Herontwikkeling') met de Zuid-Australische Regering en EFIC, het exportkredietagentschap van de Australische federale regering.