Op vergelijkbare basis (inclusief vergelijkbare leveringen) steeg de geconsolideerde omzet bij Van de Velde tijdens de eerste zes maanden met 9,10%. Een daling van de retailomzet bij Intimacy met 22,70% (14,10% op een vergelijkbare basis) in lokale munt.

Door de verzwakking van de Amerikaanse dollar versus euro is de daling in euro iets groter. KBC Securities sprak van een sterke top line groei en handhaaft het advies opbouwen voor het aandeel. Op de Brusselse beurs staat de koers van het aandeel Van de Velde lichtjes onder druk.

Op vergelijkbare basis (inclusief vergelijkbare leveringen) steeg de geconsolideerde omzet bij Van de Velde tijdens de eerste zes maanden met 9,10%. Een daling van de retailomzet bij Intimacy met 22,70% (14,10% op een vergelijkbare basis) in lokale munt. Door de verzwakking van de Amerikaanse dollar versus euro is de daling in euro iets groter. KBC Securities sprak van een sterke top line groei en handhaaft het advies opbouwen voor het aandeel. Op de Brusselse beurs staat de koers van het aandeel Van de Velde lichtjes onder druk.