ThromboGenics blijft de sterkste stijger op de Brusselse beurs.

De Franse Commission de la Transparence de la Haute Authority de Santé gaf een positief advies voor de terugbetaling van Jetrea, wat natuurlijk goed nieuws betekende voor ThromboGenics. Het management van het bedrijf gaf deze week bovendien een strategisch overzicht.

Daarbij werd onder andere uitgelegd hoe ThromboGenics van plan is om de uitdagingen waar het mee wordt geconfronteerd het hoofd te bieden. Jan De Kerpel van KBC Securities heeft een advies opbouwen voor het aandeel, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 33 euro.

ThromboGenics blijft de sterkste stijger op de Brusselse beurs. De Franse Commission de la Transparence de la Haute Authority de Santé gaf een positief advies voor de terugbetaling van Jetrea, wat natuurlijk goed nieuws betekende voor ThromboGenics. Het management van het bedrijf gaf deze week bovendien een strategisch overzicht. Daarbij werd onder andere uitgelegd hoe ThromboGenics van plan is om de uitdagingen waar het mee wordt geconfronteerd het hoofd te bieden. Jan De Kerpel van KBC Securities heeft een advies opbouwen voor het aandeel, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 33 euro.