Dit is Philippe Gijsels, hoofd strategie BNP Paribas Private Banking, waarschijnlijk zowat de meest gehate rally uit de geschiedenis omdat zoveel investeerders nog steeds langs de kant zitten te wachten om in te stappen.

De hoeveelheden cash langs de zijlijn zijn nog steeds bijzonder groot. In de Financial Analist Journal konden we recent lezen dat het aandelenbezit van de Amerikanen ( het percentage van de bevolking dat aandelen bezit) op het laagste punt zit in 50 jaar. Dus maar om aan te geven dat men toch niet echt wild enthousiast is op de markten.

En zolang het scepticisme de bovenhand blijft halen en de achterliggende Fundamentals goed blijven, kunnen markten rustig verder klimmen. Alhoewel een kleine rustpause om de stijging van de afgelopen weken te verteren nu toch wel een stuk waarschijnlijk wordt.

Dit is Philippe Gijsels, hoofd strategie BNP Paribas Private Banking, waarschijnlijk zowat de meest gehate rally uit de geschiedenis omdat zoveel investeerders nog steeds langs de kant zitten te wachten om in te stappen. De hoeveelheden cash langs de zijlijn zijn nog steeds bijzonder groot. In de Financial Analist Journal konden we recent lezen dat het aandelenbezit van de Amerikanen ( het percentage van de bevolking dat aandelen bezit) op het laagste punt zit in 50 jaar. Dus maar om aan te geven dat men toch niet echt wild enthousiast is op de markten. En zolang het scepticisme de bovenhand blijft halen en de achterliggende Fundamentals goed blijven, kunnen markten rustig verder klimmen. Alhoewel een kleine rustpause om de stijging van de afgelopen weken te verteren nu toch wel een stuk waarschijnlijk wordt.