De redenen waarom de LT rente in Europa verder daalt lijken volgens professor Stefan Duchateau evident: De economische groei blijkt zelfs aan de laaggespannen verwachtingen niet te kunnen voldoen waarbij ook de Duitse economie in het afgelopen een teleurstellend resultaat wist neer te zetten.

Dit laatste lijkt vooral van tijdelijke aard te zijn (en is waarschijnlijk vooral terug te voeren tot de zwakte van de Chinese exportmarkt ) maar de overige Europese landen kwijnen weg onder de besparingen die echter nodig zijn om de existentiële spanningen in de Eurozone verder te laten afnemen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De redenen waarom de LT rente in Europa verder daalt lijken volgens professor Stefan Duchateau evident: De economische groei blijkt zelfs aan de laaggespannen verwachtingen niet te kunnen voldoen waarbij ook de Duitse economie in het afgelopen een teleurstellend resultaat wist neer te zetten. Dit laatste lijkt vooral van tijdelijke aard te zijn (en is waarschijnlijk vooral terug te voeren tot de zwakte van de Chinese exportmarkt ) maar de overige Europese landen kwijnen weg onder de besparingen die echter nodig zijn om de existentiële spanningen in de Eurozone verder te laten afnemen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.