Op 15 mei ging het management nog uit van een daling van onderliggende winst voor belastingen met 10%. Zwakkere resultaten bij Belron als gevolg van de milde winter in Noord-Europa en margedruk als gevolg van meer concurrentie wogen op de resultaten. Ook de trage verkopen bij D'Ieteren Auto speelden een rol in het verhaal.

KBC Securities blikte vandaag vooruit op de halfjaarcijfers van D'Ieteren. De analisten van BC Securities gaan uit van een daling van de onderliggende winst voor belastingen met 16%. Ze hebben nog steeds een advies houden, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 35 euro.

Op 15 mei ging het management nog uit van een daling van onderliggende winst voor belastingen met 10%. Zwakkere resultaten bij Belron als gevolg van de milde winter in Noord-Europa en margedruk als gevolg van meer concurrentie wogen op de resultaten. Ook de trage verkopen bij D'Ieteren Auto speelden een rol in het verhaal. KBC Securities blikte vandaag vooruit op de halfjaarcijfers van D'Ieteren. De analisten van BC Securities gaan uit van een daling van de onderliggende winst voor belastingen met 16%. Ze hebben nog steeds een advies houden, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 35 euro.