Inmiddels is de koers van Bekaert verder weggezakt. KBC Securities blijft posities in Bekaert opbouwen, het koersdoel van 30 euro blijft eveneens ongewijzigd.

De geconsolideerde omzet van Bekaert kende tijdens het eerste kwartaal een organische groei met 4,2%.

Wisselkoersschommelingen (-5,9%) en de nettobewegingen van acquisities en desinvesteringen (-0,4%) maakten de groei echter ongedaan.

De gezamenlijke omzet steeg met 4,9% op organische basis. Een aanzienlijk zwakkere Braziliaanse real versterkte de negatieve impact van wisselkoersschommelingen in de gezamenlijke cijfers (-8,2%), terwijl het effect van acquisities en desinvesteringen beperkt bleef (-0,3%).

Inmiddels is de koers van Bekaert verder weggezakt. KBC Securities blijft posities in Bekaert opbouwen, het koersdoel van 30 euro blijft eveneens ongewijzigd. De geconsolideerde omzet van Bekaert kende tijdens het eerste kwartaal een organische groei met 4,2%. Wisselkoersschommelingen (-5,9%) en de nettobewegingen van acquisities en desinvesteringen (-0,4%) maakten de groei echter ongedaan. De gezamenlijke omzet steeg met 4,9% op organische basis. Een aanzienlijk zwakkere Braziliaanse real versterkte de negatieve impact van wisselkoersschommelingen in de gezamenlijke cijfers (-8,2%), terwijl het effect van acquisities en desinvesteringen beperkt bleef (-0,3%).