Ruben Devos van KBC Securities handhaaft een koopadvies en een koersdoel van 45 euro voor het aandeel Telenet, het aandeel dat in de kijker staat.

John Porter, CEO Telenet, had volgende commentaar op de vanmorgen afgesloten overeenkomst:

"Ik ben erg blij dat we een overeenkomst hebben kunnen bereiken met De Vijver Media. Onze participatie in dit uiterst creatieve bedrijf is voor ons een nieuwe stap om innovatie in lokale content te realiseren, samen met een bestaande sterke zendergroep. Ons doel is om de Vlaamse kijker het beste en modernste multimediale entertainment te bieden. Met een participatie in De Vijver Media moet dat mogelijk zijn. Vanzelfsprekend is dit geen evidente stap voor een kabelbedrijf, maar ik ben ervan overtuigd dat het Vlaamse medialandschap alleen maar sterker zal worden door deze instap en dat de Vlaamse kijker daar alle vruchten van zal plukken."

Ruben Devos van KBC Securities handhaaft een koopadvies en een koersdoel van 45 euro voor het aandeel Telenet, het aandeel dat in de kijker staat. John Porter, CEO Telenet, had volgende commentaar op de vanmorgen afgesloten overeenkomst: "Ik ben erg blij dat we een overeenkomst hebben kunnen bereiken met De Vijver Media. Onze participatie in dit uiterst creatieve bedrijf is voor ons een nieuwe stap om innovatie in lokale content te realiseren, samen met een bestaande sterke zendergroep. Ons doel is om de Vlaamse kijker het beste en modernste multimediale entertainment te bieden. Met een participatie in De Vijver Media moet dat mogelijk zijn. Vanzelfsprekend is dit geen evidente stap voor een kabelbedrijf, maar ik ben ervan overtuigd dat het Vlaamse medialandschap alleen maar sterker zal worden door deze instap en dat de Vlaamse kijker daar alle vruchten van zal plukken."