Laatstgenoemde is een private equity groep. InBev USA is de exclusieve importeur van de Labatt-merken in de Verenigde Staten. Over het bedrag dat met de overname gemoeid is, werd niet gerept.

Het bericht over de verkoop van Labatt USA komt niet echt als een verrassing, aangezien het een eis was van de Amerikaanse autoriteiten. Uiteindelijk betreft het een relatief kleine transactie.

KBC Securities spreekt van een volgende stap in de afbetalingen van de leningen die de brouwer nog heeft uitstaan. Het koopadvies voor het aandeel blijft onverminderd gehandhaafd. Wel werden de verwachtingen wat betreft de verkopen in de VS naar beneden aangepast.

Laatstgenoemde is een private equity groep. InBev USA is de exclusieve importeur van de Labatt-merken in de Verenigde Staten. Over het bedrag dat met de overname gemoeid is, werd niet gerept.Het bericht over de verkoop van Labatt USA komt niet echt als een verrassing, aangezien het een eis was van de Amerikaanse autoriteiten. Uiteindelijk betreft het een relatief kleine transactie. KBC Securities spreekt van een volgende stap in de afbetalingen van de leningen die de brouwer nog heeft uitstaan. Het koopadvies voor het aandeel blijft onverminderd gehandhaafd. Wel werden de verwachtingen wat betreft de verkopen in de VS naar beneden aangepast.