Ger van Jeveren, CEO van Arseus, had volgende commentaar op de vanmorgen gepubliceerde omzetcijfers: "Arseus is 2014 uitstekend begonnen met een omzetgroei van 26,6% en een organische omzetgroei van maar liefst 12,0%. De voortdurende strategische focus op innovatie, eigen merken en concepten met substantiële toegevoegde waarde heeft een positieve invloed gehad op de omzetontwikkeling van Arseus in het eerste kwartaal van 2014."

Van Jeveren sloot niet uit dat er in de toekomst nieuwe overnames zullen gebeuren. De gang van zaken op de markt wordt op de voet gevolgd en het bedrijf zal niet aarzelen om in actie te komen wanneer zich geschikte overnamekandidaten aanmelden. De CEO van Arseus verwees in dat verband naar de overname van drie Amerikaanse apotheken.

Ger van Jeveren, CEO van Arseus, had volgende commentaar op de vanmorgen gepubliceerde omzetcijfers: "Arseus is 2014 uitstekend begonnen met een omzetgroei van 26,6% en een organische omzetgroei van maar liefst 12,0%. De voortdurende strategische focus op innovatie, eigen merken en concepten met substantiële toegevoegde waarde heeft een positieve invloed gehad op de omzetontwikkeling van Arseus in het eerste kwartaal van 2014." Van Jeveren sloot niet uit dat er in de toekomst nieuwe overnames zullen gebeuren. De gang van zaken op de markt wordt op de voet gevolgd en het bedrijf zal niet aarzelen om in actie te komen wanneer zich geschikte overnamekandidaten aanmelden. De CEO van Arseus verwees in dat verband naar de overname van drie Amerikaanse apotheken.