De divisie Media & Entertainment van Barco presteerde erg zwak. De corporate-evenementen werden hard getroffen door de recessie, waardoor de divisie verlieslatend was.

Corporate Events is een belangrijke divisie, zodat Barco zich niet kan permitteren om hard in de kosten te snoeien. Fortis verwacht dat M&E ook in 2009 in het rood zal draaien en dat het bedrijfsresultaat voor de hele groep nauwelijks positief zal blijven.

Fortis heeft de ramingen voor Barco neerwaarts bijgesteld. De rating voor het aandeel stond onder herziening en wordt nu aangepast tot 'houden'.

De divisie Media & Entertainment van Barco presteerde erg zwak. De corporate-evenementen werden hard getroffen door de recessie, waardoor de divisie verlieslatend was.Corporate Events is een belangrijke divisie, zodat Barco zich niet kan permitteren om hard in de kosten te snoeien. Fortis verwacht dat M&E ook in 2009 in het rood zal draaien en dat het bedrijfsresultaat voor de hele groep nauwelijks positief zal blijven. Fortis heeft de ramingen voor Barco neerwaarts bijgesteld. De rating voor het aandeel stond onder herziening en wordt nu aangepast tot 'houden'.