Royal Bank van Scotland, dat gisteren 66% lager werd gezet, kon vanmorgen 16% hoger openen. Ook Barclays en HSBC pakten met hogere koersen uit, maar BNP Paribas werd weer lager gezet.
De Brusselse beurs opende wat lager, met een verlies van ruim een kwart procent voor de BEL 20. Alle aandacht ging vanzelfsprekend uit naar KBC, dat iets lager opende. Echt opvallende bewegers zijn er binnen de index niet.

De goede start van 2008 werd doorheen de voorbije weken op een pijnlijke manier afgebroken, zo merkt P&B Invest op. Hoopgevend is dat de optiemarkten ondertussen tonen dat de 'specialisten' zich sterk optimistisch gepositioneerd hebben ten opzichte van de beurzen.

De groep van beleggers die het meestal bij het verkeerde eind heeft is ondertussen bijna even pessimistisch als tijdens de bodem van november jongstleden.

Een rally doorheen de goede aandelenmaanden (nog tot april) lijkt volgens P&B Invest waarschijnlijk op basis van de meeste indicatoren.

Royal Bank van Scotland, dat gisteren 66% lager werd gezet, kon vanmorgen 16% hoger openen. Ook Barclays en HSBC pakten met hogere koersen uit, maar BNP Paribas werd weer lager gezet. De Brusselse beurs opende wat lager, met een verlies van ruim een kwart procent voor de BEL 20. Alle aandacht ging vanzelfsprekend uit naar KBC, dat iets lager opende. Echt opvallende bewegers zijn er binnen de index niet. De goede start van 2008 werd doorheen de voorbije weken op een pijnlijke manier afgebroken, zo merkt P&B Invest op. Hoopgevend is dat de optiemarkten ondertussen tonen dat de 'specialisten' zich sterk optimistisch gepositioneerd hebben ten opzichte van de beurzen. De groep van beleggers die het meestal bij het verkeerde eind heeft is ondertussen bijna even pessimistisch als tijdens de bodem van november jongstleden. Een rally doorheen de goede aandelenmaanden (nog tot april) lijkt volgens P&B Invest waarschijnlijk op basis van de meeste indicatoren.