Het nieuwe kantoorconcept, intern Bamboo gedoopt, is volledig gericht op de cliënt en de gemeenschap. KBC wil in 2014 tot tien extra bankkantoren in deze nieuwe stijl openen of omgebouwd hebben.

Doordat de nieuwe kantoren kleiner (qua oppervlakte) en ecologischer zijn, kan KBC deze investering dragen binnen de bestaande budgetten.

KBC blijft rotsvast geloven in de kracht van fysieke aanwezigheid, dicht bij de cliënt en blijft volop investeren in expertise in bank- en verzekeringszaken voor elke cliënt.

Het nieuwe kantoorconcept, intern Bamboo gedoopt, is volledig gericht op de cliënt en de gemeenschap. KBC wil in 2014 tot tien extra bankkantoren in deze nieuwe stijl openen of omgebouwd hebben. Doordat de nieuwe kantoren kleiner (qua oppervlakte) en ecologischer zijn, kan KBC deze investering dragen binnen de bestaande budgetten. KBC blijft rotsvast geloven in de kracht van fysieke aanwezigheid, dicht bij de cliënt en blijft volop investeren in expertise in bank- en verzekeringszaken voor elke cliënt.