Voor slecht nieuws was de markt ongevoelig, zoals de reactie op de (halve) winstwaarschuwing bij KBC aantoonde. De koers van het bankaandeel steeg vrij fors.

Mogelijk houden de beleggers er al rekening mee dat de gedane afschrijvingen vroeg of laat weer als winst in de boeken gaan terugkeren.

Dexia blijft ook een beetje een vraagteken. Er was het bericht over de onderhandelingen met de Franse La Banque Postale, maar insiders twijfelen of zo'n deal wel kans op slagen maakt.

Dan is er natuurlijk nog Fortis, dat blijkbaar in een patstelling gevangen zit. De vraag is of de aandeelhouders wel gebaat zijn bij de acties zoals die door advocaat Modrikamen worden gevoerd. Vandaag kreeg de koers van Fortis klappen.

Dat was ook het geval met de telecomwaarden Mobistar en Belgacom, die beiden deel uitmaken van de BEL 20. Telenet, dat op de continumarkt noteert, hield beter stand.

Voor slecht nieuws was de markt ongevoelig, zoals de reactie op de (halve) winstwaarschuwing bij KBC aantoonde. De koers van het bankaandeel steeg vrij fors. Mogelijk houden de beleggers er al rekening mee dat de gedane afschrijvingen vroeg of laat weer als winst in de boeken gaan terugkeren. Dexia blijft ook een beetje een vraagteken. Er was het bericht over de onderhandelingen met de Franse La Banque Postale, maar insiders twijfelen of zo'n deal wel kans op slagen maakt.Dan is er natuurlijk nog Fortis, dat blijkbaar in een patstelling gevangen zit. De vraag is of de aandeelhouders wel gebaat zijn bij de acties zoals die door advocaat Modrikamen worden gevoerd. Vandaag kreeg de koers van Fortis klappen. Dat was ook het geval met de telecomwaarden Mobistar en Belgacom, die beiden deel uitmaken van de BEL 20. Telenet, dat op de continumarkt noteert, hield beter stand.