Op de valutamarkten maakte de euro opnieuw een minder goede beurt, de koers van de Europese eenheidsmunt viel terug onder het niveau van 1,34 dollar. Op de topmeeting van de Europese Unie werd door de 27 lidstaten uiteindelijk toch een akkoord bereikt over de begroting.

Europa zal de broeksriem flink moeten aanhalen, op de begroting wordt ongeveer 85 miljard euro bespaard. Europees president Van Rompuy sprak van een evenwichtig akkoord, maar het was overduidelijk dat met name de Britse premier David Cameron zich zeer stug heeft opgesteld.

Op de valutamarkten maakte de euro opnieuw een minder goede beurt, de koers van de Europese eenheidsmunt viel terug onder het niveau van 1,34 dollar. Op de topmeeting van de Europese Unie werd door de 27 lidstaten uiteindelijk toch een akkoord bereikt over de begroting. Europa zal de broeksriem flink moeten aanhalen, op de begroting wordt ongeveer 85 miljard euro bespaard. Europees president Van Rompuy sprak van een evenwichtig akkoord, maar het was overduidelijk dat met name de Britse premier David Cameron zich zeer stug heeft opgesteld.