De economische parameters evolueren volgens professor Stefan Duchateau alleszins in de juiste richting, maar dit is helaas nog niet voldoende om nu definitief af te stappen van de opgelegde besparingen. Maar het biedt wel ruimte voor maatregelen die de negatieve sociale impact van de Europese maatregelen moeten helpen afzwakken.

Misschien merkt u ook een landje op waar de lopende rekening al een hele tijd helemaal de verkeerde richting uitslaat. Maar na het wereldkampioenschap "bancaire afschrijvingen" met glans te hebben gewonnen, zullen ze de rest van de wereld weldra ook gaan verbazen op de groene grasmat. Dat zal alles goedmaken. Misschien dat enig doortastend economisch beleid ook van enig nut kan zijn ... Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De economische parameters evolueren volgens professor Stefan Duchateau alleszins in de juiste richting, maar dit is helaas nog niet voldoende om nu definitief af te stappen van de opgelegde besparingen. Maar het biedt wel ruimte voor maatregelen die de negatieve sociale impact van de Europese maatregelen moeten helpen afzwakken. Misschien merkt u ook een landje op waar de lopende rekening al een hele tijd helemaal de verkeerde richting uitslaat. Maar na het wereldkampioenschap "bancaire afschrijvingen" met glans te hebben gewonnen, zullen ze de rest van de wereld weldra ook gaan verbazen op de groene grasmat. Dat zal alles goedmaken. Misschien dat enig doortastend economisch beleid ook van enig nut kan zijn ... Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.