Op de Brusselse beurs kon de BEL 20 een winst van iets meer dan een kwart procent vasthouden. KBC was de smaakmaker in Brussel, met een winst van meer dan 4%, op een afstandje gevolgd door de beide telecomoperatoren Belgacom en Mobistar die beiden meer dan 2% hoger sloten.

Mogelijk is er van alles op til in de telecomsector, waarbij de bedrijven in Europa meer met elkaar zouden gaan samenwerken. Er is sprake van een pan-Europees netwerk, een gegeven waar vooral Telecom Italia, Deutsche Telekom en France Telecom vandaag van profiteerden.

Op de Brusselse beurs kon de BEL 20 een winst van iets meer dan een kwart procent vasthouden. KBC was de smaakmaker in Brussel, met een winst van meer dan 4%, op een afstandje gevolgd door de beide telecomoperatoren Belgacom en Mobistar die beiden meer dan 2% hoger sloten. Mogelijk is er van alles op til in de telecomsector, waarbij de bedrijven in Europa meer met elkaar zouden gaan samenwerken. Er is sprake van een pan-Europees netwerk, een gegeven waar vooral Telecom Italia, Deutsche Telekom en France Telecom vandaag van profiteerden.