Het is nog altijd KBC dat in Brussel de beste beurt maakt, de bank noteert 2% boven het slotniveau van gisteren. Ook de distributiesector, zeg maar Colruyt en Delhaize, laten zich van hun betere zijde zien. Alleen Befimmo is op de Brusselse beurs een daler van enige omvang.

Als we naar de markten kijken is volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas Fortis alles peis en vree. En zo hoort het eigenlijk ook voor Kerst, aldus Gijsels. En ook na Kerst zal de risk-on waarschijnlijk nog een tijdje verder duren.

De Griekse problemen zijn ver in de toekomst verschoven. Daarnaast raken de markten er meer en meer overtuigd dat de Amerikaanse Fiscal cliff kan worden vermeden.

Het is nog altijd KBC dat in Brussel de beste beurt maakt, de bank noteert 2% boven het slotniveau van gisteren. Ook de distributiesector, zeg maar Colruyt en Delhaize, laten zich van hun betere zijde zien. Alleen Befimmo is op de Brusselse beurs een daler van enige omvang. Als we naar de markten kijken is volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas Fortis alles peis en vree. En zo hoort het eigenlijk ook voor Kerst, aldus Gijsels. En ook na Kerst zal de risk-on waarschijnlijk nog een tijdje verder duren. De Griekse problemen zijn ver in de toekomst verschoven. Daarnaast raken de markten er meer en meer overtuigd dat de Amerikaanse Fiscal cliff kan worden vermeden.