Vooral in de financiële sector werden die goed onthaald, met onder andere winsten voor Société Générale, ING en Commerzbank. Ook Heineken mocht op de cijfers iets hoger. Farmabedrijf Merck werd echter afgestraft voor tegenvallende resultaten.

In Brussel opende de BEL 20 echter wat lager, met een verlies voor de BEL 20 van ongeveer een half procent. Daarmee zakt de index weg richting het niveau van 1775 punten.

Opvallend is dat de koersval bij KBC alleszins voorlopig te zijn afgeremd. Bij Nyrstar blijft de koers echter onder druk staan, terwijl bij de banken Dexia vandaag zwak gestemd blijft.

Vooral in de financiële sector werden die goed onthaald, met onder andere winsten voor Société Générale, ING en Commerzbank. Ook Heineken mocht op de cijfers iets hoger. Farmabedrijf Merck werd echter afgestraft voor tegenvallende resultaten. In Brussel opende de BEL 20 echter wat lager, met een verlies voor de BEL 20 van ongeveer een half procent. Daarmee zakt de index weg richting het niveau van 1775 punten. Opvallend is dat de koersval bij KBC alleszins voorlopig te zijn afgeremd. Bij Nyrstar blijft de koers echter onder druk staan, terwijl bij de banken Dexia vandaag zwak gestemd blijft.