Cash zal in 2014 volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas niet de te verkiezen activaklasse zijn. Door de overgang van een liquiditeitsgedreven naar een meer fundamentele markt, zal de volatiliteit toenemen en de correlaties tussen en binnen de activaklassen afnemen.

Het zal voor aandelen dan ook minder een rechte lijn naar boven zijn zoals in 2013. Gijsels kijkt dus naar een kader dat zich beter zal lenen tot market timing en stock picking om cash aan het werk te zetten. Het jaar van het paard wordt mooi voor wie de volatiliteit kan temmen.

Cash zal in 2014 volgens Philippe Gijsels van BNP Paribas niet de te verkiezen activaklasse zijn. Door de overgang van een liquiditeitsgedreven naar een meer fundamentele markt, zal de volatiliteit toenemen en de correlaties tussen en binnen de activaklassen afnemen. Het zal voor aandelen dan ook minder een rechte lijn naar boven zijn zoals in 2013. Gijsels kijkt dus naar een kader dat zich beter zal lenen tot market timing en stock picking om cash aan het werk te zetten. Het jaar van het paard wordt mooi voor wie de volatiliteit kan temmen.