De koers van KBC kan nog steeds een winst van ongeveer 50% vasthouden. Ook Dexia en Agfa-Gevaert maken een goede beurt. Aan de minzijde is alleen Omega Pharma een opvallende daler.

UCB maakt op 3 maart de resultaten over het boekjaar 2008 bekend. De analisten van Citi Investment Reserach rekenen op een omzet van 3,30 miljard euro en een REBITDA van 720 miljoen euro.

De nettowinst zou zijn gestegen met 19% tot 190 mln, wat meer is dan de consensusverwachting. Citi Investment Research handhaaft een neutraal advies voor UCB, met een koersdoel van 24 euro.

De koers van KBC kan nog steeds een winst van ongeveer 50% vasthouden. Ook Dexia en Agfa-Gevaert maken een goede beurt. Aan de minzijde is alleen Omega Pharma een opvallende daler. UCB maakt op 3 maart de resultaten over het boekjaar 2008 bekend. De analisten van Citi Investment Reserach rekenen op een omzet van 3,30 miljard euro en een REBITDA van 720 miljoen euro. De nettowinst zou zijn gestegen met 19% tot 190 mln, wat meer is dan de consensusverwachting. Citi Investment Research handhaaft een neutraal advies voor UCB, met een koersdoel van 24 euro.