De Stoxx Europe 600 index opende zowat driekwart procent hoger. Na de uitverkoop van gisteren, was er sprake van een overkochte situatie. De opwaartse beweging kwam dus niet onverwacht.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van ongeveer driekwart procent. De index raakt voorlopig echter niet meer bij het niveau van 2000.

De financials presteren verdeeld, KBC opende hoger en Dexia opende lager. In het laatste geval speelt mee dat het reddingsplan opnieuw moet worden bekeken.

De Stoxx Europe 600 index opende zowat driekwart procent hoger. Na de uitverkoop van gisteren, was er sprake van een overkochte situatie. De opwaartse beweging kwam dus niet onverwacht. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van ongeveer driekwart procent. De index raakt voorlopig echter niet meer bij het niveau van 2000. De financials presteren verdeeld, KBC opende hoger en Dexia opende lager. In het laatste geval speelt mee dat het reddingsplan opnieuw moet worden bekeken.