De emissie was gericht op institutionele beleggers en vermogenden. De emissie ging gepaard met een sterke vraag en werd meer dan 8 keer overingeschreven.

Johan Thijs, CEO van KBC groep, over de geslaagde emissie: "Op 10 december 2012 maakten we onze intentie bekend om in het eerste kwartaal van 2013 contingent capital notes uit te geven voor ongeveer 0,75 miljard euro.

Het succes van de transactie onderstreept dat de groep wereldwijd toegang heeft tot kapitaal en weerspiegelt zijn sterke kapitaal-, liquiditeits- en financieringspositie. Deze emissie zal de stevige kapitaalbuffers die we al hebben nog verder versterken."

De emissie was gericht op institutionele beleggers en vermogenden. De emissie ging gepaard met een sterke vraag en werd meer dan 8 keer overingeschreven. Johan Thijs, CEO van KBC groep, over de geslaagde emissie: "Op 10 december 2012 maakten we onze intentie bekend om in het eerste kwartaal van 2013 contingent capital notes uit te geven voor ongeveer 0,75 miljard euro. Het succes van de transactie onderstreept dat de groep wereldwijd toegang heeft tot kapitaal en weerspiegelt zijn sterke kapitaal-, liquiditeits- en financieringspositie. Deze emissie zal de stevige kapitaalbuffers die we al hebben nog verder versterken."