Op de obligatiemarkten kregen met name de perifere obligaties het weer hard te verduren. De beleggers vrezen namelijk dat er geen bevredigende oplossing voor Griekenland uit de bus gaat komen. Bovendien zou zelfs een tweede reddingsplan niet volstaan om dit land te redden.

De Brusselse beurs had eveneens met verkoopdruk af te rekenen, de BEL 20 moest een verlies van 1,76% bekennen. KBC kreeg het hard te verduren, Dexia kon de schade min of meer beperken. Umicore ging op de (gedeeltelijke) cijfers bijna 3,50% hoger.

Op de obligatiemarkten kregen met name de perifere obligaties het weer hard te verduren. De beleggers vrezen namelijk dat er geen bevredigende oplossing voor Griekenland uit de bus gaat komen. Bovendien zou zelfs een tweede reddingsplan niet volstaan om dit land te redden. De Brusselse beurs had eveneens met verkoopdruk af te rekenen, de BEL 20 moest een verlies van 1,76% bekennen. KBC kreeg het hard te verduren, Dexia kon de schade min of meer beperken. Umicore ging op de (gedeeltelijke) cijfers bijna 3,50% hoger.