Vanmorgen werd bekendgemaakt dat het BBP in Frankrijk met 0,30% is gedaald. Dat is een meevaller, want de economen hadden gerekend op een terugval met 0,60%. Anderzijds zal het duidelijk zijn dat de Franse economie het niet onder de markt heeft.

In Duitsland werd op kwartaalbasis een daling van het BBP met 0,60% bekendgemaakt. Vandaag worden ook nog de Italiaanse BBP-cijfers en die voor de Europese Unie als geheel gegeven. Volgens een rondvraag gedaan door Reuters wordt gerekend op een daling met 0,40%.

Vanmorgen werd bekendgemaakt dat het BBP in Frankrijk met 0,30% is gedaald. Dat is een meevaller, want de economen hadden gerekend op een terugval met 0,60%. Anderzijds zal het duidelijk zijn dat de Franse economie het niet onder de markt heeft. In Duitsland werd op kwartaalbasis een daling van het BBP met 0,60% bekendgemaakt. Vandaag worden ook nog de Italiaanse BBP-cijfers en die voor de Europese Unie als geheel gegeven. Volgens een rondvraag gedaan door Reuters wordt gerekend op een daling met 0,40%.