Delhaize was vanzelfsprekend de sterkste daler en brak door de kaap van 10 euro. Daarmee lijkt ook de distributieketen aardig om weg om, evenals de andere bankaandelen, een penny stock te worden.

Fortis, dat mogelijk vroegtijdig de kwartaalcijfers gaat publiceren, verloor bijna 10%. Dexia was een relatief lichtpunt in de sector, ondanks de ratingverlaging door Moody's bleef het verlies beperkt.

De koers van KBC Ancora daalde zelfs nog iets sterker dan die van KBC, KBC Ancora werd meer dan 24% lager gezet op 4 euro. Agfa-Gevaert en NPM hoorden bij de weinige opvallende stijgers binnen de BEL 20.

Delhaize was vanzelfsprekend de sterkste daler en brak door de kaap van 10 euro. Daarmee lijkt ook de distributieketen aardig om weg om, evenals de andere bankaandelen, een penny stock te worden. Fortis, dat mogelijk vroegtijdig de kwartaalcijfers gaat publiceren, verloor bijna 10%. Dexia was een relatief lichtpunt in de sector, ondanks de ratingverlaging door Moody's bleef het verlies beperkt. De koers van KBC Ancora daalde zelfs nog iets sterker dan die van KBC, KBC Ancora werd meer dan 24% lager gezet op 4 euro. Agfa-Gevaert en NPM hoorden bij de weinige opvallende stijgers binnen de BEL 20.