ING maakte vanmorgen het lijstje met Benelux favorieten bekend. Op dat lijstje op de eerste plaats vijf cyclische aandelen waarvan wordt verwacht dat ze kunnen profiteren van een verder economisch herstel in de eurozone. Dat zijn Boskalis, Econocom, Randstad, TNT Express en SBMO.

Het lijstje wordt daarnaast aangevuld met twee defensieve turnaround kandidaten. Het betreft twee aandelen die in 2013 een relatieve underperformance hebben geleverd, meer bepaald SES en Heineken. De lijst wordt vervolgens vervolledigd met KBC en Vastned.

ING maakte vanmorgen het lijstje met Benelux favorieten bekend. Op dat lijstje op de eerste plaats vijf cyclische aandelen waarvan wordt verwacht dat ze kunnen profiteren van een verder economisch herstel in de eurozone. Dat zijn Boskalis, Econocom, Randstad, TNT Express en SBMO. Het lijstje wordt daarnaast aangevuld met twee defensieve turnaround kandidaten. Het betreft twee aandelen die in 2013 een relatieve underperformance hebben geleverd, meer bepaald SES en Heineken. De lijst wordt vervolgens vervolledigd met KBC en Vastned.