Het aantal elektronische betalingen zit nog altijd in de lift. Met een betaalterminal kan de handelaar op een onmiddellijke en zekere betaling rekenen, met bovendien maximale veiligheid en gebruiksgemak voor hemzelf en zijn klant.

De verdere ontwikkeling van het aanbod betaalterminals en bijbehorende diensten is dan ook een logische stap binnen het voortdurend streven naar verbetering van het betalingsverkeer in België.

KBC en CBC bieden via hun kantorennetwerk al geruime tijd en met succes betaalterminals en -diensten aan. De expertise die ze daarmee hebben opgebouwd, willen KBC en CBC nu verder valoriseren door hun kennis van de noden van hun cliënteel te bundelen met de technische kennis en mogelijkheden van Atos Worldline.

De complementariteit van beide spelers zal leiden tot een aanbod met toegevoegde waarde voor de handelaars dat beter en sneller inspeelt op hun behoeften.

Het aantal elektronische betalingen zit nog altijd in de lift. Met een betaalterminal kan de handelaar op een onmiddellijke en zekere betaling rekenen, met bovendien maximale veiligheid en gebruiksgemak voor hemzelf en zijn klant. De verdere ontwikkeling van het aanbod betaalterminals en bijbehorende diensten is dan ook een logische stap binnen het voortdurend streven naar verbetering van het betalingsverkeer in België. KBC en CBC bieden via hun kantorennetwerk al geruime tijd en met succes betaalterminals en -diensten aan. De expertise die ze daarmee hebben opgebouwd, willen KBC en CBC nu verder valoriseren door hun kennis van de noden van hun cliënteel te bundelen met de technische kennis en mogelijkheden van Atos Worldline. De complementariteit van beide spelers zal leiden tot een aanbod met toegevoegde waarde voor de handelaars dat beter en sneller inspeelt op hun behoeften.