De Stoxx Europe 600 opende ongeveer een kwart procent onder het slotniveau van gisteren. In Athene wordt er tussen banken en de Griekse regering nog steeds onderhandeld over een Griekse schuldenreductie.

De Brusselse beurs is vanmorgen eveneens wat lager geopend, met een verlies dat voor de BEL 20 beperkt blijft tot een kwart procent.

Daarmee valt de index opnieuw onder het niveau 2250. Met name KBC kwam in de opening weer wat sterker voor de dag, op een afstandje gevolgd door Ageas. Dexia eens te meer zwak op koers.

De Stoxx Europe 600 opende ongeveer een kwart procent onder het slotniveau van gisteren. In Athene wordt er tussen banken en de Griekse regering nog steeds onderhandeld over een Griekse schuldenreductie. De Brusselse beurs is vanmorgen eveneens wat lager geopend, met een verlies dat voor de BEL 20 beperkt blijft tot een kwart procent. Daarmee valt de index opnieuw onder het niveau 2250. Met name KBC kwam in de opening weer wat sterker voor de dag, op een afstandje gevolgd door Ageas. Dexia eens te meer zwak op koers.