De Euro Stoxx 50 Index laat momenteel een bescheiden winstje optekenen, maar per saldo noteert de index in de buurt van de nullijn.

De situatie evolueert van uur tot uur, waarbij uiteraard de spreads binnen de eurozone nauwlettend in de gaten worden gehouden. Het zal duidelijk zijn dat er 'iets' zal moeten gebeuren om de rust op de obligatiemarkten te doen terugkeren.

Op de Brusselse beurs bedraagt het verlies voor de BEL 20 nog maar ongeveer een kwart procent. Er noteren zowaar weer enkele aandelen in de plus, maar KBC blijft zwak onveranderd zwak gestemd.

De Euro Stoxx 50 Index laat momenteel een bescheiden winstje optekenen, maar per saldo noteert de index in de buurt van de nullijn. De situatie evolueert van uur tot uur, waarbij uiteraard de spreads binnen de eurozone nauwlettend in de gaten worden gehouden. Het zal duidelijk zijn dat er 'iets' zal moeten gebeuren om de rust op de obligatiemarkten te doen terugkeren. Op de Brusselse beurs bedraagt het verlies voor de BEL 20 nog maar ongeveer een kwart procent. Er noteren zowaar weer enkele aandelen in de plus, maar KBC blijft zwak onveranderd zwak gestemd.