KBC blijft de sterkste daler binnen de index, zonder dat er inmiddels meer duidelijkheid is waarom de koers zo zwaar onderuit gaat. De koers van KBC wordt weer aan ongeveer 7 euro verhandeld.

De andere Brusselse financiële aandelen houden zich relatief gezien gedeisd. Dexia geeft weliswaar wat terrein prijs, maar de koers zakt zeker niet echt door de vloer. Fortis noteert zelfs opnieuw in de plus.

In de industriële sector maken zowel Umicore, Solvay als Bekaert een goede beurt. Nyrstar moet in beperkte mate terrein prijsgeven.

KBC blijft de sterkste daler binnen de index, zonder dat er inmiddels meer duidelijkheid is waarom de koers zo zwaar onderuit gaat. De koers van KBC wordt weer aan ongeveer 7 euro verhandeld. De andere Brusselse financiële aandelen houden zich relatief gezien gedeisd. Dexia geeft weliswaar wat terrein prijs, maar de koers zakt zeker niet echt door de vloer. Fortis noteert zelfs opnieuw in de plus. In de industriële sector maken zowel Umicore, Solvay als Bekaert een goede beurt. Nyrstar moet in beperkte mate terrein prijsgeven.