Volgens de overeenkomst zal Telenor 100% van de aandelen van KBC Banka kopen en zal Société Générale Srbija de kernactiva en deposito's van KBC Banka overnemen.

Alle partijen zijn overeengekomen dat ze geen financiële details over de transactie vrijgeven.

Deze transactie heeft evenwel een verwachte impact op de winst van KBC van -47 miljoen euro (waarvan -17 miljoen al werd geboekt in het eerste kwartaal van 2013) die grotendeels wordt gecompenseerd door andere kapitaalvrijgave van ongeveer 42 miljoen euro, waardoor de totale kapitaalvrijgave verwaarloosbaar zal zijn. De overeenkomst betekent dat KBC uit de Servische bankmarkt stapt.

Volgens de overeenkomst zal Telenor 100% van de aandelen van KBC Banka kopen en zal Société Générale Srbija de kernactiva en deposito's van KBC Banka overnemen. Alle partijen zijn overeengekomen dat ze geen financiële details over de transactie vrijgeven. Deze transactie heeft evenwel een verwachte impact op de winst van KBC van -47 miljoen euro (waarvan -17 miljoen al werd geboekt in het eerste kwartaal van 2013) die grotendeels wordt gecompenseerd door andere kapitaalvrijgave van ongeveer 42 miljoen euro, waardoor de totale kapitaalvrijgave verwaarloosbaar zal zijn. De overeenkomst betekent dat KBC uit de Servische bankmarkt stapt.