Daarnaast heeft ook de autosector het hard te verduren, met bijvoorbeeld zware verliezen voor Daimler en BMW. Anderzijds moet bandenproducent Continental meer dan 10% prijsgeven.

In Brussel geef de BEL 20 zowat 2,50% prijs, waardoor de index terugvalt onder het niveau van 1700. Het zijn vooral de financials die op de Brusselse beurs moeten inbinden.

Dexia en KBC krijgen rake klappen, maar ook brouwer AB-InBev moet stevig terrein prijsgeven. Er is momenteel geen enkel BEL 20-aandeel dat in de plus noteert. Op de brede markt verliest KBC Ancora op 3,50 euro bijna 10%.

Daarnaast heeft ook de autosector het hard te verduren, met bijvoorbeeld zware verliezen voor Daimler en BMW. Anderzijds moet bandenproducent Continental meer dan 10% prijsgeven. In Brussel geef de BEL 20 zowat 2,50% prijs, waardoor de index terugvalt onder het niveau van 1700. Het zijn vooral de financials die op de Brusselse beurs moeten inbinden. Dexia en KBC krijgen rake klappen, maar ook brouwer AB-InBev moet stevig terrein prijsgeven. Er is momenteel geen enkel BEL 20-aandeel dat in de plus noteert. Op de brede markt verliest KBC Ancora op 3,50 euro bijna 10%.