Integendeel zelfs, er zijn verschillende katalysatoren die de koers van beide aandelen nog hoger kunnen duwen.

KBC verraste met de uitkering van een dividend van 1 euro, waarbij wordt aangegeven dat een oplossing voor de referentieleningen nabij is.

Daarmee zou de druk op het B3 kapitaal afnemen. De dividendpolitiek zou zodoende sneller dan verwacht gereduceerd kunnen worden. Daar profiteert KBC Ancora eveneens van.

Verschillende katalysatoren kunnen de koers van KBC én die van KBC Ancora hoger duwen, aldus Ploegh. Het opwaarts potentieel is zeker aanwezig als de rente aantrekt, bovendien kan de bevestiging volgen dat de kwaliteit van de Ierse kredieten aan het verbeteren is.

Het koopadvies voor het aandeel KBC Ancora wordt eveneens herhaald, met een verhoogd koersdoel van 17,30 in plaats van 19,50 euro.

Integendeel zelfs, er zijn verschillende katalysatoren die de koers van beide aandelen nog hoger kunnen duwen. KBC verraste met de uitkering van een dividend van 1 euro, waarbij wordt aangegeven dat een oplossing voor de referentieleningen nabij is. Daarmee zou de druk op het B3 kapitaal afnemen. De dividendpolitiek zou zodoende sneller dan verwacht gereduceerd kunnen worden. Daar profiteert KBC Ancora eveneens van. Verschillende katalysatoren kunnen de koers van KBC én die van KBC Ancora hoger duwen, aldus Ploegh. Het opwaarts potentieel is zeker aanwezig als de rente aantrekt, bovendien kan de bevestiging volgen dat de kwaliteit van de Ierse kredieten aan het verbeteren is. Het koopadvies voor het aandeel KBC Ancora wordt eveneens herhaald, met een verhoogd koersdoel van 17,30 in plaats van 19,50 euro.